Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gratis masterclass

Werkgeluk

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Je hebt deze masterclass gemist, schrijf je in voor mijn volgende masterclass over 2 weken!

Je krijgt een update van de laatste ontwikkelingen op het gebied van werkgeluk, teambuilding en zelforganisatie.

22 juni 2023

9:30 - 10:30

Dit is een live webinar. Er worden geen opnamen gemaakt.

Stel me vooral al je vragen! Ik beantwoord jouw vraag tijdens de live webinar.

Hoe zit het met jouw werkgeluk?

Contact

Waarom lijden steeds meer mensen aan een burn-out? Hoe voorkom je personeelsverloop? Hoe maak je werkplezier een belangrijk en strategisch doel? Want nog nooit waren zoveel werknemers zo lang afwezig. Stress, hoge werkdruk en verregaande flexibiliteit eisen hun tol.

Je merkt dat de potentie van het team niet gehaald wordt en er zijn klachten en ontevredenheid onder het personeel. Je weet dat het jouw taak is daar verandering in te brengen, maar je weet eigenlijk niet hoe. Je voelt je verantwoordelijk voor het geluksgevoel op de werkvloer, maar je hebt de tools niet de mensen te bereiken en te inspireren. Het wordt tijd voor een verandering. Met een investering in jezelf kun je het hele team gaan aanzetten tot grotere dingen.

Herken je dit?

transformatie-coach
Veronique Kilian Logo Icon 02

Jij wilt het beste uit jezelf, je team en je bedrijf halen en het werkgeluk binnen het bedrijf vergroten.

Veronique Kilian Logo Icon 02

Je wilt de zelforganisatie en zelfsturing binnen je bedrijf of team activeren en/ of verfijnen.

Veronique Kilian Logo Icon 02

Je wilt de reflectievaardigheden van jezelf of binnen je bedrijf verbeteren.

Veronique Kilian Logo Icon 02

Je vindt het belangrijk dat de medewerkers binnen het bedrijf elkaar beter leren kennen en daardoor beter begrijpen.

"Happiness is a direction not a place"

Sydney J. Harris

Masterclass Werkgeluk

Na de masterclass weet je...

Contact
Veronique Kilian Logo Icon 03

Wat werkgeluk is

Veronique Kilian Logo Icon 03

Wat de valkuilen zijn van werkgeluk

Veronique Kilian Logo Icon 03

Hoe gelukscompetenties voor jou kunnen werken

Veronique Kilian Logo Icon 03

Hoe je in 3 fases je werkgeluk kan vergroten en kan floreren

Wat zeggen anderen

Contact
Ik had behoefte aan theoretische handvatten én een praktische insteek om aan de slag te gaan met werkgeluk. Werkgeluk is minder zweverig dan ik dacht. Het heeft me positief verrast dat ik nu echt van start kan gaan met wat ik geleerd heb. Ik ga naar huis met veel positieve ideeën, een overzichtelijk actieplan en nieuwe verbindingen met collega-werkgeluksdeskundigen.
Merno Scharloo
Brandweer Brabant Zuid Oost
Hoe kon ik zakelijk het werkgeluk integreren in mijn dienstverlening? Heel  inspirerend om zoveel verdiepende informatie te krijgen vanuit allerlei invalshoeken. De 25 gelukscompetenties als tegenhanger van “business as usual” waren eye-openers. En ik was positief verrast door de praktijkvoorbeelden.
Gerie Groen
Oprichter en eigenaar CIEP Training & Coaching
Wat is geluk nu eigenlijk? Ik kwam erachter dat dit voor mij te maken heeft met ‘mindset’. In de opleiding leerde de tools voor een werkgeluk-mindset. Het waren serieuze, praktische en humoristische trainingsdagen. Ik heb genoten.
Robert Weijts

RCWeijts Training en Advies
Na een tip van een  collega die eerder heeft deelgenomen aan deze opleiding besloot ik mee te doen. De tips, de praktijkervaring, de kennis en de eenvoud waarmee je werkgeluk kan toepassen lieten me zien hoe ik mijn team naar een hoger doel kan brengen. De ervaring die Veronique meegeeft en de gastsprekers dragen niet alleen bij aan geluk op het werk, maar ook privé.
Najib Akajdah
Product Owner Projectenportaal & Digitale werkmap, DNWG
Ik zocht verdieping na een eerdere training over werkgeluk. Het boek dat Veronique schreef over werkgeluk gaf me al een goed gevoel. De handvatten die ik in de opleiding heb geleerd om werkgeluk werkbaar te maken hebben me geholpen om werkgeluk te implementeren. Ik sta sterker, ik kan beter bij mezelf blijven en met vertrouwen het belang van werkgeluk goed onderbouwen. Veronique deelt veel kennis en sluit aan bij wat je nodig hebt. Wanneer je serieus aan de slag wilt als Chief Happiness Officer beveel ik deze training van harte aan.
Rianne Hoekman
Teamleider Integraal Kankercentrum Nederland

Wat kan ik voor jou betekenen ?

transformatie-coach

Veronique Kilian

Als gedreven en ervaren trainer en (team)coach is het mijn uitdaging teams en individuen weer snel op de rails te krijgen als het even minder loopt. Zo wordt (samen)werken weer leuk en verbeteren de resultaten. Met meer dan 25 jaar ervaring train en coach ik management en medewerkers op het gebied van leiderschap, teambuilding en werkgeluk.