Handvatten en Handouts

Gratis Downloads

Hier vind je de gratis downloads waar ik naar verwijs in mijn boeken! 

Gratis Downloads

Mijn gratis downloads

Contact

Wanneer je mijn boek “Leidinggeven aan zelforganisatie. Een paradox?” hebt gelezen heb je gezien dat ik daar verwijs naar enkele downloads die je hieronder kunt vinden. Heb je dit boek of een van mijn andere boeken nog niet gelezen kijk dan ook eens op mijn boeken pagina en wordt geïnspireerd in je zoektocht naar werkgeluk, teambuilding en zelforganisatie. 

Download snel een of meer van de de onderstaande handouts, helemaal gratis!  Ga er even goed voor zitten, neem de tijd en ga er mee aan de slag! De handouts bevatten zowel handvatten en praktische oefeningen om het geluk in jouw organisatie te laten groeien. Laat jouw team, bedrijf of organisatie beter samen werken en vergroot het zelforganiserend vermogen

Heb je zelf binnen jouw team hulp nodig om het zelforganiserend vermogen te vergroten, kijk dan ook eens naar de trainingen die ik aanbied. Wil je dat ik jouw bedrijf of organisatie kom motiveren om te groeien naar het volgende level? Vraag dan een inspriratielezing aan, waarin ik op een interacieve manier het team aan het denken zet en ze, zowel individueel als in teamverband,  laat nadenken over hun eigen rol binnen de organisatie.

Wat kan ik voor jou betekenen

transformatie-coach

Ben jij klaar om aan de slag te gaan?

Contact

Op zoek naar een inspiratielezing, teamcoaching of individuele coaching? Maak dan nu een afspraak voor een Gratis Telefonisch Adviesgesprek!