Jaartraining

Leven vanuit Essentie

Wil jij:

Contact

Het leven vieren

Jezelf blijven ontwikkelen

In je kracht staan

Innerlijke stabiliteit trainen

Vitaal blijven

Loslaten wat losgelaten mag worden

Van overleven naar leven

Je levenslust weer laten stromen

Je onschuld een plek geven in je eigen veiligheid

En dat allemaal zonder drama? Zonder diep te gaan graven naar het verleden, maar inzichten en handvatten uit de positieve psychologie die de weg vrij maken voor je levensenergie.

Als we dit in onszelf helen, heeft dit een positieve invloed op de wereld om ons heen.

Wat gaan we doen?

Contact

De jaartraining bestaat uit 6 bijeenkomsten. De overlevingspatronen die we in de loop van ons leven hebben opgebouwd, bedekken vaak onze levenslust, energie gaat vast zitten, we houden ons onterecht in. In plaats van dat we ons volledige potentieel benutten, kunnen we blijven hangen in oude patronen waardoor levensenergie ophoopt. In deze jaartraining gaan we ons weer verbinden met het leven dat in ons en door ons heen wil stromen.

Het kind dat we ooit waren, heeft volop onschuld, levenslust en zin in het leven. Door de ervaringen die dat kind heeft meegemaakt tijdens het opgroeien, passen we ons gedrag aan. We hebben behoefte aan authenticiteit en sociaal erbij horen. Voor het kind, dat afhankelijk is van de ouders/verzorgers geeft vaak authenticiteit op als het erbij horen in gevaar komt. Dan ontwikkelen we een overleving die automatisch wordt. Een dergelijke overleving wordt ook wel een karakterstructuur genoemd (geinspireerd op het gedachtengoed van Wilhelm Reich). Het zijn diep gewortelde overlevingspatronen, die we willen ontmantelen. Je authenticiteit wordt ingekapseld.

De weg terug naar deze authenticiteit gaat op vier niveaus

transformatie-coach

Fysiek

Voelen en ervaren via het lichaam door dans en taoïstische actieve meditatie oefeningen hoe deze overleving in jezelf leeft en hoe het is om terug te komen bij je authenticiteit

Emotioneel

Vastzittende energie laten stromen door de kracht van de innerlijke glimlach, positieve emoties en flow

Mentaal

Inzicht in overlevingspatronen en je innerlijke kind om keuzes te maken die bevrijdend werken; positieve affirmaties die je onbewuste helpen en bemoedigen

Spiritueel

De weg van de ziel volgen

Inzicht en verdieping

Contact

Deze training bestaat uit de volgende onderdelen:

In de overlevingsstructuur: de transformatie van overleving naar leven

Biodanza elementen: het wakker maken van het leven in ons

Lading weghalen uit pijnlijke ervaring door de Havening Techniek

Het voeren van een Authentieke Dialoog™ om zeggingskracht te geven aan onszelf

Krachtoefeningen om het innerlijk kind in ons te versterken, zoals positieve affirmaties, spel en meditatie

Transformatie oefeningen door te omarmen van ‘wat er is’: door de kracht van de presencing inquiry

Taofulness™ oefeningen: taoïstische mindfulness en vechtkunst-technieken combineren om – letterlijk – in onze kracht te staan

De kracht van het zwaard ervaren om je innerlijke kracht te trainen

En energetische integratie door taoïstische meditaties die een helende werking hebben op ons lichaam en geest

Sjamanistische elementen om de verbinding met de aarde en de natuur te versterken

Een helende reis naar het leven in jezelf

Voor wie is de jaartraining "Leven vanuit Essentie"?

Contact

Deze ervaringsgerichte training is geschikt voor eenieder die wil (leren) leven vanuit essentie. Voor therapeuten, coaches en professionals is het een waardevolle aanvulling op je praktijk. Je hoeft geen ervaring te hebben in tao- of dans oefeningen om mee te kunnen doen. 

Door wie?

Contact

Veronique Kilian

Contact

Veronique Kilian is heeft ruim 25 jaar ervaring als coach en trainer. In deze jaartraining combineert zij haar kennis en kunde als Transformatiecoach, NLP Master, Facilitator Authentieke Dialoog, Innerlijk Kind Coach en Werkgelukdeskundige.

Als grondlegger van Taofulness™ combineert zij als mindfulness met de taoïstische vitaliteitskunde, die gebaseerd is op de wijsheid van de Chinese traditionele geneeskunde.

Veronique interviewt in de Chief Happiness Officer Podcast leiders en professionals die hun organisatie een stap verder durven te brengen. Zij is auteur van drie boeken over persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en (werk)geluk. Inmiddels werkt zij aan haar vierde boek over Leven vanuit je essentie door bevrijding van karakterstructuren.

Marlie Wetemans

Contact

Marlie heeft haar roots in ruim tien jaar ervaring als biodanza docent zij geeft wekelijkse biodanzalessen in Almere, Weesp/Amsterdam, ze is didactisch docent en verzorgt verdiepingsdagen. 

Hiernaast heeft ze haar praktijk op het vlak van liefdescoaching.

1+1=3

Contact

Na zes mooie en succesvolle jaren waarin wij de jaartraining Opladen en Uitrusten hebben gegeven, voelen we dat het tijd is om deze training door te ontwikkelen naar een hoger en dieper niveau.

Door onze tegengestelde kwaliteiten te bundelen ontstaat er een synergie waardoor onze deelnemers het effect ervaren van ons begeleiding als 1 + 1 = 3.

Geluk is je geboorterecht

Wat zeggen anderen

Contact

Geluk op een hele vernieuwende manier beleven en bekijken

De online Masterclass over Werkgeluk van Veronique heb ik als heel inspirerend ervaren en heeft me interessante inzichten opgeleverd, zoals dat geluk te trainen is en dat je met mensen kunt werken aan het vullen van hun gelukstank. En organisaties hebben zelfs de keuze om hun 'klassieke' competenties te veranderen in revolutionaire competenties zoals Ontspanningsvermogen en Herstellingsvermogen. Met haar Chinese roots en kennis van het Taoïsme laat ze je geluk op een hele vernieuwende manier beleven en bekijken ☯️🙏.

profile-pic
Noortje van den Elsen
Gepassioneerd Trainer/coach Persoonlijke effectiviteit | Loopbaancoach (RL, Noloc Erkend) | Teamcoach | Wandelcoach | IEMT Practitioner

Praktische informatie

Contact

Data: 12 maart, 7 mei, 2 juli, 10 september, 18 november en 14 januari.

Tijd: 13.00-17.30 uur (inloop 12.40 uur). 

Locatie: SAW gebouw, Papelaan 126 b, Weesp/Amsterdam. Gratis parkeren of 10 min lopen vanaf station Weesp

Kosten: Per trainingsbijeenkomst betaal je 85 euro inclusief btw. 

De bijeenkomsten zijn inclusief 2 trainers, thee met versnaperingen, taoïstische oefeningen en materiaal, en informatie over de karakterstructuren.

Als je de hele cyclus volgt, krijg je 20% korting! Dit is inclusief 2 trainers, thee en versnaperingen.

Even alle korting op een rijtje: 

Doe je alle 6 bijeenkomsten mee dan betaal je geen €510 maar €420,- (20% korting). Voor 5 bijeenkomsten krijg je 10% korting, dan betaal je geen €425 maar  €382,50 Voor 4 bijeenkomsten krijg je 5% korting, dan betaal je geen €340 maar €323

De andere bijeenkomsten zijn €85 inclusief btw per dag.

Moeite om rond te komen? Maak het bespreekbaar. Je ontvangt een factuur (op aanvraag).  

Mocht je twijfelen of vragen hebben neem gerust contact met ons op.

Wat kan ik voor jou betekenen

transformatie-coach

Veronique Kilian

Ik volg mijn roeping om juist in deze tijd vitaliteit training te geven. Ik leerde dit kennen onder de naam Healing Tao. Ik ben vanaf 2009 taoïstishe vitaliteit gaan beoefenen. Dit heeft eraan bijgedragen dat ik een sterker immuunsysteem heb, meer sport en mijn energie beter kan transformeren naar vitale energie.

Op het gebied van de Tao van Vitaliteit heb ik regelmatig trainingen gevolgd bij (internationale) trainers zoals Reinoud Eleveld, Michael Winn, Luc Leyten, Inge Maassen, Birgit Haberkamp, Juan Li en Barry Spendlove, Gilles Marin en Robert Peng.

Deze gevolgde trainingen omvatten zowel basiselementen uit de Tao (zoals innerlijke glimlach, helende klanken, hemelse kringloop, ijzeren hemd) als Fusie, Beenmerg Chi Kung, Nei Dan Kung, Tao Yin en Kan & Li. Sinds 2017 ben ik gecertificeerd Healing Tao Instructeur.

In combinatie met mijn certificering als mindfulness trainer geef ik nu Taofulness lessen.

Tot slot zit in in de Raad van Advies van BPB: Burn Out Preventie Begeleiding.