Search
Close this search box.

Wat zeggen anderen over werken met Veronique Kilian

Referenties

Ervaar de kracht van transformatie voor jezelf en je teamleden

Deze referenties lieten anderen achter

Contact

Lees meer over de ervaringen van anderen in verschillende settings en situaties. 

Zichtbaarder voor mogelijke klanten

Ik ben het afgelopen jaar begonnen als bijles docent in exacte vakken als scheikunde, wiskunde, natuurkunde en biologie. Ik was op zoek was naar manieren om mezelf zichtbaarder te maken voor mogelijke klanten en toen kwam Veronique op mijn pad. Wat een geweldige hulp! In een coachingsgesprek van een uur had ze een helder verhaal en gaf ze me heel veel handvatten, zodat ik nu goed voor ogen heb naar welke klanten ik op zoek ben en hoe ik mijn Facebookpagina aantrekkelijk kan maken op een manier die bij mij past! Hartelijk dank voor je hulp, Veronique!

profile-pic
Maja Stavleu
Bijlesdocent wiskunde/rekenen, examentraining biologie en scheikunde

Ik ben erg blij met de nieuwe inzichten die ik heb opgedaan

Ik heb een masterclass van Veronique gevolgd over werkgeluk, waarin ik kennis heb gemaakt met een aantal gelukscompetenties. Als coach heb ik hier in mijn werk veel mee te maken en ik was erg blij met de nieuwe inzichten die ik heb opgedaan en de tips die ik kreeg. Veronique heeft op een hele rustige en duidelijke manier in deze interactieve workshop haar kennis gedeeld en zeker mij warm gemaakt voor een stuk verdieping en vervolg. Ze combineert verschillende theorieën en methoden en geeft zo een mooi beeld van een belangrijk aspect: werkgeluk. Ik zou Veronique van harte aanbevelen als je aan de slag wilt met jouw werkgeluk of dat van je team. Dankjewel Veronique!

profile-pic
Godelief Klein Kranenbarg
Coach Energie en plezier in werk door ontwikkeling en bewustwording NOLOC - DISC - Werkenergieanalyse

Ze heeft voor de werkgroep Werkgeluk ontzettend veel betekent.

Ze heeft voor de werkgroep Werkgeluk ontzettend veel betekent. Ze is talentvol en professioneel, ze gaat in op de omstandigheden waar de organisatie mee te maken heeft. Er is voldoende wetenschappelijke onderbouwing en diepgang in haar trainingen. Ze zorgt ervoor dat er ook werkelijk iets opgang is gekomen. Ook het boek is erg behulpzaam om met het thema Werkgeluk aan de slag te gaan.

profile-pic
Nancy Van den Heuvel
Specialist Finance en HR Analytics

Veronique houdt je scherp

Ik heb bij Veronique de Masterclass Persoonlijk Leiderschap gevolgd. Veronique is een gedreven trainer die weet waar ze het over heeft. Ze is flexibel en zorgt ervoor dat je scherp blijft bij het behalen van je leerdoelen. Een prettige ervaring om door haar gecoacht te worden.

profile-pic
Dani Rolff
BRP specialist gemeente Zoetermeer

Ik ben meteen aan de slag gegaan met mijn eigen werkgeluk!

Ik vond het webinar werkgeluk van Veronique erg verhelderend. Naar aanleiding van dat webinar ben ik meteen aan de slag gegaan met mijn eigen werkgeluk!

profile-pic
Ineke Steenbergen
Senior HR adviseur & coördinator HR team, eigenaar Pientere Tiener

Eloquent en gestructureerd, kundig en gedreven

Veronique is een bevlogen spreker/trainer die haar positieve energie op aanstekelijke wijze weet in te zetten. Eloquent en gestructureerd, kundig en gedreven met een laagdrempelige en praktische aanpak.

profile-pic
Walter Markus
Eigenaar WARM-Advies

Veronique heeft kennis van zowel de theorie als de praktijk

Als trainer laat Veronique zien dat ze brede kennis heeft van zowel de theorie als de praktijk en weet dit op een dusdanig manier te vertalen dat de training interessant, leerzaam en daardoor zeer doeltreffend is.

profile-pic
Kees van der Meijden
JB Systems Industrial Automation

Aandacht voor mij als "mens"

Ik heb Veronique leren kennen bij de Masterclass Persoonlijk Leiderschap van de NCOI. Ze was de docent voor dit vak. We hadden aanvankelijk een andere docent echter de groep kon totaal niet opschieten van de eerste docent. De NCOI heeft toen Veronique gevraagd de klas over te nemen. Niet alleen voor mij maar ook voor de groep was dit een verademing. Van te voren had ik mijn twijfels om de masterclass te volgen. Had een gevoel dat het te vroeg was voor mijn loopbaan en dat het te zweverig was. Veronique heeft me laten inzien dat dit niet het geval was. Gedurende de masterclass had ik veel vragen onder andere van een persoonlijk karakter. Veronique wist deze goed te beantwoorden en ook direct goede instrumenten aan te reiken om andere inzichten te krijgen op situaties die zich bijvoorbeeld op het werk voor doen. Bovendien had ze aandacht voor mij als mens: niet alleen op werkgebied maar ook privé. Mede door Veronique heb ik ontdekt welke karaktereigenschappen ik goed benut en welke ik beter kan benutten. Iedereen die worstelt met een loopbaanvraagstuk adviseer ik daarom Veronique in te schakelen.

profile-pic
Dennis van den Broek, MBI
ICT Architect at Stichting Philadelphia Zorg

She know's al lot of very different fields of psychology.

Veronique is a teacher who is very intelligent, know's what's living in de minds of her students. Very flexibel en she know's al lot of very different fields of psychology.

profile-pic
Jean Paul Jager
Opleidingsmanager Steward/Stewardess MBO College Airport Hoofddorp

Duidelijk en kritisch

Toen ik projectmanager was bij Agens te Rotterdam, heeft Veronique een aantal maanden voor mij gewerkt als interim werkadviseur. Zij heeft haar werkzaamheden goed verricht, ze was duidelijk naar cliënten toe, pakte haar werkzaamheden snel en goed op, kon goed rapportages schrijven, maar was ook kritisch naar cliënten en de organisatie toe.

profile-pic
Ingrid Heijen
Teammanager Arbeids- en Mensontwikkeling, Rotterdam Inclusief bij gemeente Rotterdam

Ik heb veel gehad aan de positieve en opbouwende feedback van Veronique

Veronique was gedurende mijn afstudeerperiode (aan de Hogeschool ProgreSZ) mijn scriptiebegeleidster. Ik heb juist voor haar gekozen omdat ik haar kende vanuit de lessen die zij gaf bij ProgreSZ. Deze lessen waren voor mij zeer waardevol en een goede voorbereiding op mijn afstudeerperiode. Voor mij dus een rede om haar te vragen als scriptiebegeleidster. Veronique heeft me vervolgens op een fantastische manier bijgestaan tijdens deze, voor mij soms lastige, periode. Zij verdiepte zich perfect in mijn conceptscripties waardoor ik ook veel heb gehad aan de positieve en opbouwende feedback van haar. Uiteindelijk heb ik in een relatief korte periode mijn scriptie succesvol afgerond. Verder heb ik Veronique leren kennen als een warme persoonlijkheid.

profile-pic
Ingrid van den Dungen
Arbeidsdeskundige bij UWV

Veronique voelt op een dieper niveau aan wat teams nodig hebben

Veronique voelt op een dieper niveau aan wat teams nodig hebben. Met de opleiding CHO en de theorie over gelukscompetenties en werkgeluk loopt ze voorop om werkgevers te transformeren naar de moderne tijd. Met haar bijzondere aanpak creëert ze de energie en verandering die nodig is. Aanstekelijk enthousiast!

profile-pic
Ralph Deguelle
Oprichter en CEO Kabisa

Ze weet de deelnemers direct over te halen!

Afgelopen periode heb ik bij Veronique de Masterclasses Verandermanagement gevolgd. Ze draagt op enthousiaste en gedreven wijze haar kennis daarbij over. De parate kennis die ze daarbij heeft over de deelnemers en direct weet te vertalen naar de lesstof is verbazingwekkend!

profile-pic
Gerard Van Dijk
Projectmanager bij Mextal / Viedome

Ze weet de 'rode draad' in een training te bewaken

Veronique weet, ook wanneer een groep uiteen loopt qua wensen en ideeën, de rode draad in een training te bewaken. Op een zeer prettige en creatieve manier weet ze interculturele communicatie zowel in theorie als in praktijk tot leven te brengen. Ik heb veel van haar geleerd!

profile-pic
Andrea van Weelden
Teamlead PMO Pool Execution Office ABN AMRO N.V.

Ik ervaar groei en ontwikkeling

Wat ik zo waardeer aan Veronique is dat zij haar talenten en gaven bewust inzet in alles wat zij onderneemt. Zo ook met haar workshops Authentiek Acquireren (AA). Tijdens iedere bijeenkomst vervult zij zichtbaar moeiteloos haar rol als gastvrouw, facilitator en trainer. Iedere keer verwonder ik mij over hoe zij op haast magische wijze inspirerende gastsprekers weet aan te trekken en hoe slagvaardig zij met deze mensen weet samen te werken om er een inspirerende en vooral praktijkgerichte workshop van te maken. Ik heb "AA oude stijl" een aantal keren bijgewoond en ik heb recentelijk de eerste "AA nieuwe stijl" van dit jaar mogen meemaken. Ik ervaar groei en ontwikkeling in de wijze waarop Veronique gestalte geeft aan Authentiek Acquireren: innovatief, bruisend van energie, vol overgave, professioneel, met kennis van zaken, speels en to the point. Ik draag Authentiek Acquireren een warm hart toe en ik beveel het iedereen van harte aan.

profile-pic
Monique Aipassa
Dream Builder Coach en Holistic Massage Practitioner

Altijd meer doen en geven

Veronique heb ik gedurende een aantal trainingen leren kennen als een positief gedreven persoonlijkheid. Dit uit zich in altijd meer doen en geven dan alleen het droge trainingsmateriaal. Haar grote kracht ligt in haar levenshouding, zij geeft mensen de ruimte om zichzelf te zijn en daardoor ook het beste uit zichzelf te halen.

profile-pic
Berta Postma
Adviseur Learning & Development

Het gesprek was een echt cadeau aan mezelf!

Een Geluksgesprek met Veronique; het was een heel leuk en boeiend gesprek. Hoe zij haar kennis en weten van oost- en west technieken weet te gebruiken is fantastisch! Ik werk zelf veel met de co-creatie gedachte. En het gesprek met haar was hier weer het bewijs van. Allebei sloten we blij en dankbaar om wat er mocht ontstaan af. Het gesprek was een echt cadeau aan mezelf!

profile-pic
Annelies de Moet
Systemisch coach en lichaamswerker

Veronique is oprecht betrokken is bij persoonlijke ontwikkeling

Ik heb Veronique leren kennen als docente van de Masterclass Persoonlijk Leiderschap. Naast haar uitputtende kennis over persoonlijke ontwikkeling, weet zij een klas te boeien door haar inspirerende manier van doceren. Ze maakt de verbinding tussen theorie en praktijk en met haar openheid naar een ieder, zorgt ze voor vertrouwen in een groep. Wat ik vooral bewonderenswaardig vind is dat Veronique oprecht persoonlijk betrokken is bij de ontwikkeling die je doormaakt. Door haar betrokkenheid en goede coachingsvaardigheden komt zij tot de essentie en stimuleert ze je om je eigen ontwikkeling naar een hoger niveau te tillen.

profile-pic
Floor Jansen
Manager afdeling Learning & Development bij Fontys Hogescholen

Er ontstaat een verbindende, positieve energie

De authentieke dialoog is een waardevol instrument voor teamcoachen. M.b.v. de ‘bal’ en een ‘centrale fysieke plek’ in het midden van een ruimte waarin een team samen in gesprek is kan er verbindende positieve energie instaan die verbindend kan worden gevoeld en ervaren vanuit het bewuste zelf van ieder teamlid...Veronique is gedreven, kundig en gepassioneerd sturend in het over het voetlicht brengen van haar wijsheid in deze.

profile-pic
Wim Braaksma
Docent organisatieverandering & ontwikkeling, Coachen en Trainer bij NHL Stenden Hogeschool

Wanneer je begrijpt hoe geluk werkt kun je het beïnvloeden.

Vergeet de betekenis van geluk even en begin met de werking van geluk. Wanneer je begrijpt hoe geluk werkt kun je het beïnvloeden. Veronique weet precies hoe geluk werkt en wat je kunt doen om je eigen geluk te beïnvloeden. Het fijne aan Veronique is dat zij met praktische voorbeelden haar materie uit kan leggen waardoor de stof makkelijker te begrijpen is. Haar betrokkenheid en openhartigheid zorgt voor een prettige samenwerking!

profile-pic
Kaan D.
Team Lead bij Independer

Een aanrader voor iedereen die verdieping zoekt

Ik heb Veronique leren kennen als Trainer Psychologie, voor de module Bedrijfspsychologie en Organisatiegedrag. Ze beheerst de theorie en kan op duidelijke wijze de verbinding met de praktijk maken. Een aanrader voor iedereen die verdieping zoekt.

profile-pic
Hans van Zwam
Branchemanager Zorg bij Innervate --- Business Consultant & Projectmanager in de Gezondheidszorg

Ze helpt het team daadwerkelijk een stap verder!

Met Veronique als teamcoach is deskundigheid en ervaring gegarandeerd. In mijn samenwerking met Veronique is mij de uitgebreide voorbereiding opgevallen. In die voorbereiding werd duidelijk dat Veronique een groot arsenaal aan kennis en methodieken voorhanden heeft om goed in te kunnen spelen op de vraag van de klant.Tijdens de sessies met het team is Veronique iemand die vertrouwen geeft en deskundigheid uitstraalt. Vriendelijk, maar duidelijk! Ze helpt het team daadwerkelijk een stap verder en is bereid advies te geven voor de vervolgstappen. Een gevarieerd aanbod van werkvormen afgewisseld met theoretische achtergronden waar nodig, zorgt voor inspirerende sessies.Na afloop is er altijd een evaluatie om het proces goed en professioneel af te sluiten.Ik heb mijn samenwerking met Veronique als heel prettig en leerzaam ervaren en zou haar met het volste vertrouwen aanbevelen!

profile-pic
Gert van den Heuvel
Directeur a.i. bij Montessorischool Centrum

Een bekwame en enthousiaste docent

Ik heb Veronique ervaren als een bekwame en enthousiaste docent, ontwikkelaar van studiematerialen en beoordelaar van (afstudeer)rapportages en opdrachten van studenten.

profile-pic
Paulien Moers-Janssen
Klassenassistent bij Nieuwland Werk Taal Zorg

Voor elke leek inzetbaar en daardoor super krachtig

Door Veronique haar kennis en ervaring heb ik diverse teams kunnen begeleiden richting de fase waarin ze in volle glorie kunnen performen.Ook het (in stilte) gehoor geven aan wat er eigenlijk gezegd wil worden, heeft mij geholpen in het bereiken van doorbraken. Veronique maakt de aangereikte tools voor elke leek inzetbaar en daardoor super krachtig.

profile-pic
Leontien Kimmel
voormalig MT-lid bij Riksja Travel voor zelforganiserende teams

Het waren fijne en leerzame gesprekken!

Doordat ik me niet meer gelukkig voelde in mijn werk ben ik bij Veronique terecht gekomen. Behalve dat ze me geholpen heeft dit geluk terug te vinden heeft ze me, door haar brede kennis over onder andere gesprekstechnieken, persoonlijkheidstypologieën en teambuilding inzicht gegeven in mezelf en in anderen. Hierdoor ben ik beter in staat me in te leven in de ander. Bovendien heeft Veronique me geleerd hoe ik invloed kan uitoefenen in situaties die ik niet kan veranderen. Het waren fijne en leerzame gesprekken.

profile-pic
Marion van der Hurk

Ik leerde bewust te worden van mijn geluksmakers

Ik maakte kennis met Veronique Kilian tijdens de training “Werkgeluk”, welke ik volgde voor de gemeente Eindhoven, samen met enkele enthousiaste collega’s.Deze groep collega’s bij de gemeente (Knooppunters) hebben nu een zaadje gepland voor dit thema “Werkgeluk”. We gaan dit thema lekker belangrijk maken bij de gemeente en vinden het natuurlijk geweldig als dit thema ook wordt omarmt door onze leidinggevenden. Dus werk aan de winkel.Veronique vertelt zeer boeiend over het thema “Werkgeluk”. Ze weet iedereen te enthousiasmeren maar ook te raken, wanneer ze dieper op het thema ingaat.Je leert d.m.v. een aantal gesprekstechnieken om een “Werkgeluk”-gesprek te voeren. Dit gesprek kan emotioneel zijn en ook dan probeer je een positieve flow of vibe bij de collega, met wie je het gesprek voert, te introduceren.Ik leerde bewust te worden van mijn geluksmakers, ze te herkennen en ze te herbeleven. Deze bewustwording van je eigen geluk gun ik iedereen.Veronique is een inspirerende coach/trainer, die een prima training geeft en geen onzin vertelt.

profile-pic
Dianne de Haan
Financieel medewerker Bedrijfsanalyse Eindhoven Sport, gemeente Eindhoven

Geluk komt soms uit onverwachte hoek.

Vandaag voerde ik een geluksgesprek met Veronique. Een gesprek dat ik als cadeau van Veronique heb gekregen voor mijn verjaardag. Ik heb Veronique leren kennen als een betrokken, deskundig collega docent met veel diepgang en pure menselijkheid. Dus dit cadeau was echt een cadeau, dank daarvoor. Ik adviseer iedereen die met het thema aan de slag wil naar het werk van Veronique te kijken. Haar passie en focus op het thema maken er een feest van.

profile-pic
Twan Paes
Coach en trainer van coaches met focus op teams!

Change starts with yourself and with a small step

At Innervate, we have followed a course "change management" (verandermanagement) of 6 parts with Veronique. I've learned that every change starts with yourself and starts with a small step (mini-change). The most valuable part for me was the insight in group dynamics (groepsdynamica) and Nonviolent Communication.Veronique is a very enthousiatic person, a pleasure to listen to. Throughout the course she gave us a lot of practical tips, rather than providing high-over models. She is also very flexible and she stays in touch with the group. At part 5 she noticed that the energy in the group was rather low and just changed a big part of the program for that day, focussing on energy management.I would definitily recommend Veronique for trainings in group processes, soft skills, change management, etc.

profile-pic
Jef Vleugels
Senior Consultant / Competence Leader IT Technology at Innervate

Beter inzicht in mijn persoonlijkheid en leiderschap

Veronique heb ik leren kennen tijdens mijn laatste masterclass (Persoonlijk Leiderschap) binnen de opleiding Master In Management en ICT op de NCOI Business School. Veronique was de docent van deze masterclass. Gedurende deze periode (de 2 a 3 maanden waarin de masterclass liep) heb ik Veronique leren kennen als een kundig docent, trainer en coach. Niet alleen in groepsverband, maar dus ook op individueel gebied is Veronique in staat geweest om heldere lijnen uit te zetten en te coachen, met voldoende aandacht en flexibiliteit om tijdens de lessen van het programma af te wijken omdat hier behoefte of noodzaak voor was. Deze manier van doceren en coachen heeft mij in staat gesteld om een beter inzicht te krijgen in mijn persoonlijkheid en bijbehorend leiderschap (voor nu en in de toekomst). Deze inzichten heb ik gelijk in de praktijk kunnen brengen wat me al veel opgeleverd heeft en waar ik erg dankbaar voor ben. Ik kan dan ook concluderen dat ik kennissen, vrienden en collega’s, kortom iedereen met vraagstukken op persoonlijk leiderschap of coaching gebied, Veronique zou aanbevelen.

profile-pic
Bart Groenewoud
IT Lead Center of Excellence for RPA

De flexibiliteit in haar aanpak vind ik een unieke kwaliteit!

Veronique kan als geen ander inspelen op de behoefte die er speelt op het moment zelf, zonder de langere termijn doelstellingen en afspraken uit het oog te verliezen. Deze flexibiliteit in haar aanpak vind ik een unieke kwaliteit.

profile-pic
Lisette Sagis
Projectleider

Feel, fly, flourish

Veronique heeft ongelofelijk veel kennis die ze graag met je deelt. Dit heb ik ervaren in persoonlijke online sessie. Leuk om op deze manier een gelijkgestemde te ontmoeten. De online werkgeluk sessie kan ik aan iedereen aanraden die zelf aan de slag wilt en/of meer wilt weten over het feel, fly, flourish model van Veronique.

profile-pic
Ilse Lindenbergh
Geluksmanager | Trainer

Een fijne, laagdrempelige, maar zeer professionele samenwerking!

Veronique is een erg fijne teamcoach voor mij geweest.Ze denkt met je mee, en geeft je echt de indruk dat ze er is om je te helpen. Ze heeft mij handvatten en begeleiding geboden om processen binnen ons team in gang te zetten. Dit doet zij op een zeer creatieve en speelse manier waardoor de aandacht van de teamleden bij het proces bleef.Dankzij Veronique ken ik gesprekstechnieken waardoor ik als wijkverpleegkundige sterker in mijn schoenen sta en dus meer zeker van mijn zaak overkom op de ander.Ik kijk terug op een fijne, laagdrempelige, maar zeer professionele samenwerking!

profile-pic
Meike V.
Wijkverpleegkundige bij Pantein Zorggroepwijkverpleegkundige

Veronique heeft oog voor het individu

Veronique is een warme, inspirerende persoonlijkheid met oog voor het individu. Zij toont oprecht interesse in de medemens.Zij weet te stimuleren en het positieve in de mens naar boven te halen. Vakkundig en gedreven vult zij haar trainingen in. Gevoel en realiteitszin voeren geen strijd bij haar. Het is in balans. Kortom: een topmens om mee te discussiëren en samen te werken.

profile-pic
Gina Muis
Management assistent Management Team Zwolle

Veronique heeft een goede timing en de aard van verdiepende vragen.

Met ons team een zeer nuttige dag gehad. Veronique besteedde veel aandacht een een goede voorbereiding. Ook diegenen zich door het onderwerp teamcoaching minder aangesproken voelden, werden in het proces op passende wijze meegenomen.Wat opviel waren de goede timing en de aard van de verdiepende vragen die zij ons zowel tijdens de voorbereiding als op de dag zelf stelde.Daarnaast is zij goed in staat te luisteren naar wat er gezegd wordt, te horen wat niet gezegd wordt en kan zij snel en adequaat samenvatten en parafraseren.Onze groep heeft meer bewustzijn gekregen van onze samenstelling en heeft nu al concrete verbeteringen doorgevoerd. Wij kijken uit naar het vervolg.

profile-pic
Otmar Buyne
Doctor bij Radboud University Medical Centre Nijmegen

De wijze waarop Veronique les gaf was voor mij een inspirerend

Veronique is een zeer betrokken en deskundige trainer. Dit blijkt uit de wijze dat ze altijd goed voorbereid was op de materie. Veronique leverde vanuit haar eigen literatuur en ervaring van het afnemen van assesments veel extra testmateriaal aan. Altijd vooraf aan de bijeenkomst. Daarnaast maakte ze de theorie op ludieke wijze praktisch toepasbaar door op diverse wijze (verdelen in groepen of diverse rollen in de totale groep) met elkaar in discussie te gaan.Ook gebruikte ze materiaal uit ervaring die de theorie begrijpelijk maakte. Er was steeds voldoende ruimte voor vragen of uitleg van moeilijke materie. Ook was er voldoende ruimte voor uitleg over de moduleopdracht. Veronique past het tempo van de leerstof aan, aan de studenten zonder hierbij de leerdoelen uit het oog te verliezen.Zij geeft studenten de tijd en het gevoel om zich op hun gemak te voelen. Wat belangrijk was gezien het onderwerp van de module (psychologische testen). De wijze waarop Veronique les gaf was voor mij een inspirerend en ik heb hierbij het gevoel gehad dat het een meerwaarde was op de literatuur. Nogmaals mijn dank hiervoor.

profile-pic
Monique Pullen
sr. Loopbaanadviseur RL, coach, trainer bij Margolin

Mijn leiderschap naar een hoger level

Veronique was mijn docent in de masterclass Persoonlijk Leiderschap van de NCOI. In het korte tijdsbestek dat we hadden (3 maanden) wist Veronique op doortastende wijze sturing te geven aan zowel de groep als geheel, als ieder individu op zich. Ik vond dat heel bijzonder. Voor mij persoonlijk heeft Veronique mij ondersteund om mijn leiderschap naar een hoger level te tillen. Ik heb dit direct toe kunnen passen in de praktijk. Daarnaast heeft ze me een richting gegeven voor de lange termijn. De stip op de horizon. Daar ben ik haar dankbaar voor.

profile-pic
Sanne Peters
Manager GR Peelgemeenten

Je aandacht verslapt geen minuut bij Veronique

Veronique is een zeer deskundig expert in coaching en persoonlijke ontwikkeling. Schakelt snel en is to-the-point. Speelt naar wens in op de behoefte van de groep en weet vanuit brede wetenschappelijke kennis te inspireren. In combinatie met een uitstekende voorbereiding verslapt de aandacht geen minuut!

profile-pic
Mark van der Elst
Programmamanager HS Projecten bij Stedin

Een geluksmaker voor teams

Ik werk al langere tijd samen met Veronique op het gebied van werkgeluk. Ze heeft mij geïnspireerd met haar boeken en workshops en weet op een creatieve en verbindende manier de juiste snaar te raken en beweging te creëren.Zelforganisatie binnen teams spreekt mij erg aan en past goed bij de huidige transitie die we als organisatie doormaken. Het vervult onze persoonlijke behoefte aan creativiteit en zelfontplooiing, zorgt voor het optimaal inzetten van talenten en is een geluksmaker voor teams.Haar praktische tools over zelfreflectie pas ik regelmatig toe en leiden tot waardevolle inzichten.

profile-pic
Ramon Dölle
Afdelingsmanager Gemeente Rotterdam

Er is een nog intensere teamvorming ontstaan!

Veronique Kilian heeft voor onze Consultants een uitgebreide Masterclass Verandermanagement verzorgt op een uitzonderlijke gepassioneerde wijze. Zij is in staat geweest om ongekende inzichten in hun eigen persoonlijkheden maar ook in elkaar te krijgen waardoor er een nog intensere teamvorming is ontstaan. De 'rugzakken' van de Consultants zijn gevuld met kennis en ervaringen die hen instaat stelt om klantproject teams nog effectiever te maken.

profile-pic
Rogier Wignier
Directeur Innervate

Geweldig en boven verwachting!

LegalTech is mede tot stand gekomen dankzij de inspirerende coachingssessies van Veronique. Zij heeft mij op haar rustige en persoonlijke manier gestimuleerd en begeleid om de toegang te vinden tot mijn emoties en werkelijke drijfveren. Vol begrip heeft ze mijn proces gevolgd en me gesteund in lastige situaties. De manier waarop ze dat heeft gedaan was geweldig en boven verwachting!

profile-pic
Wilma van de Meerakker
Privacy Officer - CIPP/e CIPM CIPT | Legal Counsel

Verschillende gesprekken hebben bij mij een diepere laag losgemaakt

Veronique Weet mij enorm te inspireren, zowel door haar mooie boek over 'Geluk op het werk?' als tijdens onze persoonlijke gesprekken over dit onderwerp. De handreikingen uit het boek en gesprekken met Veronique hebben me goed geholpen. Zowel vanuit mijn eigen behoefte aan geluk alsook in mijn rol als HR-adviseur. Veronique maakt de weg naar meer geluk heel praktisch door inzicht te geven in drie gedragsniveaus per gelukscompetentie. Daarmee worden dit ingangen om aan de slag te gaan met geluk in het leven; alleen als ik er over lees, word ik al blij. Herkenbaar voor mijzelf en mijn (werk)omgeving. De gelukscompetentie 'Dreambuilding' vind ik een prachtig woord - het heeft een aanzet tot actie en creëren in zich in plaats van afwachten, dromen mag 'groots', voorbij mijn eigen bescheidenheid. Ik spreek mijn collega's regelmatig over dit boek. Verschillende gesprekken hebben bij mij een diepere laag losgemaakt waardoor ik gemakkelijker bij mijn "authentieke ik" kom. Een echte aanrader!

profile-pic
Iris van Swol
Casemanager Verzuim NS

Ik weet nu wat mijn sterke punten zijn en hoe ik effectieve strategieën hiervoor inzet

Samen met mijn team heb ik een masterclass verandermanagement gevolgd bij Veronique. In een korte tijd leerde zij ons grondig hoe je met veranderingen kunt omgaan en hoe je dit beïnvloedt. Ik ontdekte eerst hoe ik zelf gewoonlijk met veranderingen omga, wat mijn sterke punten zijn en hoe ik effectieve strategieën hiervoor inzet. Veronique heb ik leren kennen als een rustige doch sterke persoonlijkheid. Zij geeft je de middelen en laat je dan zelf ontdekken hoe je deze het beste kunt toepassen.

profile-pic
Twan Timmermans
Cyber Security Specialist bij DICTU

Veronique wist snel het vertrouwen van de groep te winnen

Veronique heb ik leren kennen als een betrokken en zeer vaardige trainer op het gebied van persoonlijk leiderschap. Nadat zij de training had overgenomen van een andere docent wist zij – door haar oprechtheid en persoonlijke benadering – snel het vertrouwen van de groep te winnen. Tevens wist zij een grote groep met verschillende persoonlijkheden elke bijeenkomst weer te boeien en inspireren. Als persoonlijke coach in deze training heeft zij mij geholpen bij het vergroten van mijn zelfkennis en het inzichtelijk maken van mijn ontwikkelpunten. Veronique heeft door dit alles een belangrijke bijdrage geleverd aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

profile-pic
Erwin H.
Teacher bij ROC Midden Nederland

Kenmerkend vind ik vooral haar kundigheid en snelheid

Veronique geeft op een prettige en leerzame manier trainingen over geluk. Ik heb onlangs de gelukstraining voor het Rabobank personeel mogen bijwonen (Rayon Haarlem). De training bestaat uit een plezierige combinatie van achtergrond informatie over geluk en praktische oefeningen die je geluk vergroten in werksituaties (en ook privé). Veronique vertelt over diverse onderzoeken en wetenschappers die hebben aangetoond dat mensen die gelukkig zijn ook creatiever en weerbaarder zijn.Bovendien hebben zij een hogere productiviteit en 25% minder last van burn-out (een belangrijke bijkomstigheid;-)). Je leert in korte en eenvoudige oefeningen om geluk actief te construeren. Je leert bijvoorbeeld om werkzaamheden die je niet leuk vindt om te doen, maar wel gedaan moeten worden om daar anders naar te kijken. In mijn geval is dat schoonmaken ik kan het nu zien als een soort sport waarbij het plezieriger is om te doen.Veronique's brede ervaring en achtergrond (o.a. Sociale Wetenschappen en NLP Master) zie je terug in haar training. Kenmerkend vind ik vooral haar kundigheid en snelheid, ik kan een training met Veronique absoluut aanraden.

profile-pic
Marlie Wetemans
Biodanza met Marlie en liefdescoaching

Een zeer waardevolle ervaring!

Recentelijk hebben wij met het team van B-Talented een workshop Werkgeluk van Veronique bijgewoond. Het was een zeer aangename, verfrissende en interactieve workshop. Op het einde van de workshop hadden we met het team onze eigen werkgeluk kernwaarden bepaald. Een zeer waardevolle ervaring! Veronique bedankt hiervoor.

profile-pic
Peggy Bressers
2022 HR: Invest in people who invest in your organisation.

Veronique laat je niet 'ontsnappen'

Met Veronique als facilitator heb ik het Transformatiespel gespeeld. Wat me opviel en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat Veronique je niet laat 'ontsnappen'. Ook houdt ze je op een vriendelijke manier bij de les. Het Transformatiespel heeft zeker e.e.a. in werking gezet!

profile-pic
Elsa Amsing
Psycholoog Arbeid & Gezondheid NIP, trainer, coach, interim-manager

De persoonlijke aandacht is hartverwarmend.

Toen ik bij Veronique kwam had ik geen zicht op waar ik goed in was en wat ik met mijn carriere wilde. Veronique beschikt over talrijke methoden die hierop kunnen worden ingezet. Hierdoor heb ik daar nu een goed beeld van. Daarnaast besteedt Veronique aandacht aan de onderliggende emoties, behoeften en eerdere ervaringen. Inmiddels ben ik nu beter in staat om mijn primaire reacties te herkennen en bij te sturen. Ze is heel creatief in werkvormen en geeft opdrachten mee voor thuis waardoor de ontwikkeling niet beperkt blijft tot de sessie zelf maar een continue proces wordt en dat daarnaast ook nog leuk is om je mee bezig te houden. De persoonlijke aandacht (ontvangst, relevante artikelen en blogs en invulling van de sessie) is hartverwarmend.

profile-pic
Claudia van Megen
Zelfstandig adviseur op het gebied van integrale veiligheid, crisismanagement en organisatieontwikkeling voor overheden

Ervaren en kundig

Veronique is een ervaren en kundige trainer. Met haar open persoonlijkheid is zij een fijne dame om contact mee te hebben. Ze legt creativiteit en humor in haar lessen. Indien nodig maakt ze het lesmateriaal op maat. Haar 'toetje' aan het eind van de les is beroemd!

profile-pic
Margot van der Biezen
beschikbaar voor nieuwe werkopties 0.8 FTE

Veronique prikkelt en inspireert

Veronique prikkelt en inspireert. Ze weet de ander te verleiden om, via verschillende oefeningen, andere invalshoeken en perspectieven te creëren. Ze is nooit keihard confronterend maar laat je door een uitdagende stijl van coachen je eigen weg uitstippelen. Veronique heeft verschillende medewerkers in mijn organisatie weer op het rechte pad gekregen door ze een stip op de horizon te geven.

profile-pic
Hans van Benthem
Ervaren transitiemanager GGZ en sociaal domein

Veronique is ontzettend sterk in het combineren van de "zachte kant" met de rationele kant

Veronique is ontzettend sterk in het combineren van de "zachte kant" met de rationele kant. Ook heeft zij oog voor ieder detail voor ieder individu. Zij is iemand die creativiteit combineert met gezond verstand en op het scherpst van de snede acteert, waardoor vooruitgang geboekt kan worden. Toegankelijk en coöperatief, zij heeft haar "zaakjes" altijd op orde en kent als geen ander het klappen van de zweep. Een sterke, faire professional, een serieuze gesprekspartner.

profile-pic
Jos van Loo
Head of Group Procurement, APG

Veronique is een uiterst gedreven trainer.

Ik heb onlangs een Masterclass Persoonlijk Leiderschap bij Veronique gevolgd. Veronique is een uiterst gedreven trainer. Zij neemt haar opdracht serieus en weet in haar aanpak het beste uit mensen te halen. Dat heeft mij geholpen om mijn persoonlijke ontwikkeling en keuzes als leider goed in kaart te kunnen brengen. Opvallend is dat Veronique als docent over veel vakkennis beschikt en zich nieuwe materie snel eigen maakt.

profile-pic
Albert Jacobs
Programmamanager Productontwikkeling, Innovatie en Vernieuwing Luchtvaart RP3

Geluk op een hele vernieuwende manier beleven en bekijken

De online Masterclass over Werkgeluk van Veronique heb ik als heel inspirerend ervaren en heeft me interessante inzichten opgeleverd, zoals dat geluk te trainen is en dat je met mensen kunt werken aan het vullen van hun gelukstank. En organisaties hebben zelfs de keuze om hun 'klassieke' competenties te veranderen in revolutionaire competenties zoals Ontspanningsvermogen en Herstellingsvermogen. Met haar Chinese roots en kennis van het Taoïsme laat ze je geluk op een hele vernieuwende manier beleven en bekijken ☯️🙏.

profile-pic
Noortje van den Elsen
Gepassioneerd Trainer/coach Persoonlijke effectiviteit | Loopbaancoach (RL, Noloc Erkend) | Teamcoach | Wandelcoach | IEMT Practitioner

De hele groep in de flow

Ik heb Veronique leren kennen als een zeer goede, enthousiasmerende trainer die de hele groep in de flow krijgt! Ik heb van haar veel geleerd en ik heb handvatten gekregen om op weg te gaan naar het geluk en dit ook te vinden.

profile-pic
Diandra Hupkens
Event Manager bij Diandra

Een workshop met veel kennis en bevlogenheid

Concrete handvaten gekregen tijdens de training Gelukscompetenties om de vertaalslag naar onze organisatie te kunnen maken. Dit gaf ook nieuwe inzichten zoals de werking van ons brein, herbeleving en positiviteitsratio. Veronique brengt de workshop met veel kennis en bevlogenheid. Dank Veronique voor de waardevolle training!

profile-pic
Naomi van Westerop
People & Culture- HR Business Partner bij Konica Minolta Business Solutions

Antwoorden op een praktische en heldere wijze

Ik heb onlangs de praktijkdag 'Loopbaancoaching' van docent Veronique gevolgd. Veronique heeft enorm veel kennis en kan antwoorden op vragen op een praktische en heldere wijze weergeven, waardoor directe inzetbaarheid 100% is. Een praktijkdag bij Veronique is afwisselend: theorie, interviews, momenten van Q&A en reflectie. Ik heb dit als een zeer leerzame en boeiende praktijkdag ervaren, waarvoor hartelijk dank.

profile-pic
Anoeshka Soedamah MSc
Campuspsycholoog / Psycholoog Arbeid & Organisatie bij Radboud University

Een vakkundige vrouw met een persoonlijke aanpak

Veronique is oprecht geïnteresseerd in de mensen die zij traint, kent iedereen bijzonder snel bij naam en heeft aandacht voor ieders persoonlijke leerdoelen. Deze doelen verliest ze niet uit het oog en blijven als een rode draad door de lessen heen lopen. Veronique heeft daarnaast een groot inzicht in HR en is hierdoor in staat om de kern van problemen snel in te zien en gefundeerd advies te geven. Ik heb Veronique leren kennen als een vakkundige vrouw met een persoonlijke aanpak.

profile-pic
Wim Oldenburg S-BCME
Portfolio Manager Risk & BCM

Levenslessen die ik voor geen goud had willen missen!

Veronique is integer, vakbekwaam, zeer breed geïnteresseerd en onderlegd. Tijdens het coachingstraject, dat ik met Veronique mocht doorlopen, vond ik handvatten om tot zelfontplooiing te komen. Levenslessen die ik voor geen goud had willen missen! Ik doe er, zowel privé als zakelijk, nog vrijwel dagelijks mijn voordeel mee...

profile-pic
Geertje (van der Burgt) Rikkerink
Directeur bij Zorgscholing B.V.

Inzichten, die mij verder helpen in mijn ontwikkeling

Veronique is in staat geweest om datgene te raken, waar het om gaat. Vanuit Persoonlijk Leiderschap heeft zij mij inzichten gegeven, die mij verder helpen in mijn ontwikkeling. Zij heeft de kwaliteit om mensen coachend te ondersteunen, waardoor het beste in mensen naar boven komt.

profile-pic
Renate de Groot
Directeur bij St. Dichterbij

Sterk in het combineren het intuïtieve met de zakelijke kant

Ik heb Veronique mogen ervaren in een individuele sessie vanmorgen. Veronique is onbewust sterk in het combineren het intuïtieve met de zakelijke kant. Ik eerwaarde een mooie balans tussen het menselijke aspect in een zakelijke omgeving. Ze heeft zicht op en oog voor deze balans! Veronique geeft gedegen kennis weer en heeft een actieve luisterhouding die heel prettig werkt. In ons gesprek gaf zij al direct een aantal handvatten weg die zij heeft ontwikkeld en die haar zo bijzonder maken. De handvatten zijn praktisch toepasbaar in mijn werk als Teamcoach bij Pantein en zal ik naadloos kunnen laten aansluiten op mijn Teamcoaching en Individuele coaching sessies. Veronique was heel open en toegankelijk in ons gesprek. Ik vind Veronique een goed opgeleide professional, een geweldige gesprekspartner die een blijvende meerwaarde geeft die ik meeneem in mijn persoonlijke en professionele leven! Dank je wel Veronique! .

profile-pic
Inge Strauven-Bunt
Bedrijfscoaching, Ervaringsgerichte Coaching, Rouwcoaching.

We did not expect to come this far in just one day!

Veronique was my teacher at a tailor-made workshop for Voigt Travel managers about skills for performance reviews via intermediate ExplainiT. Veronique proved to have great knowledge of coaching teams within the scope of competence management. In just this one day Veronique was not only able to train us in giving positive feedback, recognizing team roles and asking solution-oriented questions but also managed to practice several conversations with regard to coaching employees. Further on she helped us putting together a format for our company with regard to personalities and/or team roles we wish for including the main competences needed to achieve this. We did not expect to come this far in just one day. Veronique really opened our eyes in how we can have an active and determined policy in coaching our teams.

profile-pic
Desiree Peters
International Community & Partnership Manager | WYSE

Toegankelijk en praktisch inzicht

Zelforganisatie draagt veel bij aan het geluk van medewerkers. Dit boek geeft een toegankelijke en praktische inkijk in zelforganisatie om het zelfsturend vermogen van medewerkers te vergroten.

profile-pic
Henny de Haas
Directeur Hoppenbrouwers

Feel, fly, flourish een invulling te geven die voor ons belangrijk is!

Door de mini training van Kilian zijn wij tot inzicht gekomen dat het belangrijk is om klein te starten en de functie happy officer (of chief happiness) lading te geven voordat het gecommuniceerd wordt binnen jouw bedrijf. Denk van te voren goed na over wat je wilt bereiken en pas taken en verantwoordelijkheden daarop aan. Je wilt namelijk voorkomen dat deze functie vertaald wordt chief UN-happiness. Wij zijn inmiddels gestart om de feel, fly, flourish invulling te geven die voor ons belangrijk is!

profile-pic
Carlijn Dobbe
CRLN - hospitality & facilitair

Een lerares wie met veel passie en veel ervaring

Veronique Kilian is een lerares wie met veel passie en veel ervaring over dit onderwerp kan lesgeven. Ze is een spreekwoordelijke bibliotheek en weet echt interesse voor het onderwerp te kweken in de groep en weet tegelijkertijd ook te inspireren.

profile-pic
Sander Kleinmeulman
Allround Monteur ICT/Telecom bij KPN

Veronique brengt een nieuw elan in het team

Veronique startte in september 2020 als nieuwe collega in het teamcoachteam van Pantein. Met haar enthousiasme, frisse blik, optimisme, nieuwe initiatieven en brede ervaring en deskundigheid brengt ze nieuw elan in het team en draagt ze optimaal bij aan de verbinding en het zelforganiserend samenwerken.

profile-pic
Ad van Oorschot
Adviseur en procesbegeleider bij samenwerkingsvraagstukken | trainer/coach in leiderschap, communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

Een inspirerende trainer

Veronique is een inspirerende trainer. In het eerste college dat ik van haar kreeg was er in de groep veel weerstand. Dit had niets met haar te maken maar met gebeurtenissen die daarvoor waren gebeurd. Door zich kwetsbaar en open op te stellen en door aan de groep ruimte te geven om zich te uiten, werd het een boeiende workshop waar iedereen zich positief in opstelde.

profile-pic
Chris Kornmann
Manager projectmanagement (spreekt op persoonlijke titel op LinkedIn)

De structuur die ik zocht

Toen ik zocht naar een goede aanpak om werkgeluk te borgen, kwam ik terecht bij Veronique Kilian. Ik wilde niet het wiel opnieuw uitvinden en haar ervaringen met werkgeluk implementeren in onze Cogas organisatie. Ze sluit aan bij de nuchtere no-nonsense houding die we hier in Twente hebben.Veronique is in staat om mij de structuur te bieden die ik zocht en werkgeluk concreet te maken met heldere handvatten. Het is echt super fijn om met haar te mogen samenwerken! Ze straalt rust uit en ze ondersteunt mijn creativiteit. Ze haalt het beste uit mij. Samen zetten we nu “werkgeluk” op de kaart voor Cogas. We bouwen een fundament voor de lange termijn.

profile-pic
Miranda Scheffer - Eeftink
Adviseur Energietransitie (Webber) en CHO (Chief Happiness Officer) bij Cogas

De diepgang in ons gesprek voelde niet ongemakkelijk maar juist vertrouwd.

In mijn geluks gesprek met Veronique kwam ik tot de ontdekking dat door het stellen van de juiste vragen, ons gesprek vrij snel de diepte in ging.Die diepgang in ons gesprek voelde niet ongemakkelijk maar voelde juist vertrouwd. Daardoor wist Veronique mij in de juiste stemming te brengen om samen open en positief een nieuw initiatief te verkennen.Naast de kunst van het stellen van de juiste vragen, is Veronique ook een expert in het maken van verbinding. Ze heeft een neus voor het zoeken naar wat haar gesprekspartner en zij gemeenschappelijk hebben en waar de overeenkomsten liggen voor samenwerking.Haar uitnodigende gerichtheid op samenwerking is haar tweede natuur.

profile-pic
Mr. Joy Bindraban
Contactenmakelaar bij Presentatiemeester

Training with a personal touch

Veronique is a trainer with deep and detailed knowledge of human development. She gives training with a personal touch by using several examples of her own experience. Her focus is to get the best result for her students. The lessons were always interesting and interactive because she uses the input of her students.

profile-pic
Jolanda van Bekkum
Psychodynamisch Therapeut - Jij van Binnenuit / Ambulant Begeleider bij Diversiteit in Hulp

Ik kijk terug op een zeer fijne samenwerking

Veronique heeft als HR adviseur mij en mijn management team 11 maanden ondersteund bij verschillende HR onderwerpen. Ze heeft een belangrijke rol gespeeld bij werving en selectie trajecten en HR projecten verricht, o.a. op het gebied van ken- en stuurgetallen. Daarnaast heeft ze mijn organisatie in de opbouwfase veel trainings -en opleidingsadvies gegeven.Veronique is een gewaardeerde professional. Ik kijk terug op een zeer fijne samenwerking.

profile-pic
Sladjana Erdevicki
Manager Klant Contact Center NIBC Direct bij NIBC Bank N.V.

Een presentatie waar de praktijk en theorie bij elkaar komen.

Veronique heeft op ons Hospitality Gala een lezing / presentatie verzorgd over werkgeluk en train je gelukscompetenties. Het mooie was dat een van de bedrijven waar dit toegepast is Hutten Catering, Frank Veldhof, mee presenteerde zoals de praktijk en theorie bij elkaar komen. Het is een aanbeveling waard om eens na te denken over werkgeluk en Veronique hierover te spreken. Het heeft ons een prachtige middag opgeleverd.

profile-pic
Rob Diemel
Register Strateeg bij Strategisch Advies Centrum

You would not regret it

In the past, I have worked with Veronique as a reintegration consultant. Then I was impressed with her professional approach. I participated in the workshop Game of Transformation, under her leadership. Veronique proved to be an expert on the subject, very attend, giving the participants the time and room to get in touch with their emotions. The manner in which she asks questions gives you the opportunity to look deep inside yourself and come in contact with your inner self. If you are looking for an expert on transformation coaching, go to her. You would not regret it.

profile-pic
Henry Godley Greenfield III
Professional op het gebied van coaching en organisatie vraagstukken

Onverwachte, krachtige en blijvende resultaten!

Ik heb Veronique voor het eerst leren kennen toen ik manager was bij Reinier van Arkel. Daarna heb ik haar met regelmaat gevraagd om mij te helpen. Ze heeft voor mij zowel teamcoachings gedaan, een mediationtraject en individuele begeleidingen. Ik vind Veronique intuïtief zeer sterk en ze is in staat om in korte tijd en op een kernachtige manier een transformatie te bewerkstelligen bij zowel individuen als teams. Ze werkt hierbij op meerdere perspectieven tegelijk en pakt diepe patronen aan met concrete tools. Hoe ze dat precies doet is lastig in woorden uit te drukken, maar haar werk leidde in alle gevallen tot onverwachte, krachtige en blijvende resultaten.

profile-pic
Karien de Jonge
GZ-psycholoog en (voormalig) manager De Viersprong

Veronique is bevlogen, zeer nauwkeurig in haar analyses en een geweldig mens!

Veronique is een geweldige coach, presentator en een vakvrouw. Ze is zeer gedreven om vanuit 25 gelukscompetenties met individuen of met groepen aan de slag te gaan om bewustwording te creëren rondom het thema "geluk op de werkvloer" en persoonlijk leiderschap en ontwikkeling. In een drietraps-aanpak maakt zijn het werken met geluk tastbaar en overzichtelijk. Naast het feit dat Veronique veel kennis heeft van de factoren die geluk beïnvloeden, is zij bevlogen, zeer nauwkeurig in haar analyses en een geweldig mens! Ik heb zowel persoonlijke coaching bij haar gedaan en wij hebben samen op het FCSI EMEA event een duo-presentatie gegeven over het thema geluk op de werkvloer en hoe wij dat toepassen binnen Hutten. Ik kijk daar met veel plezier op terug!

profile-pic
Frank Veldhof
Eigenaar bij Frank&Gastvrij en founding partner bij ndorfine

Veronique weet online en live op locatie te inspireren

Veronique weet online en live op locatie te inspireren met haar visie op werkgeluk. Op een bevlogen manier neemt zij je mee in het door haar ontwikkelde feel, fly en flourish model om werkgeluk binnen organisaties gestalte te geven. Wil jij werkgeluk binnen jouw organisatie op de kaart zetten, leg dan zeker je oor te luisteren bij Veronique Kilian en kijk wat zij voor jou en jouw organisatie kan betekenen!

profile-pic
Nico Donselaar
Interim HR Professional - Ceremoniespreker - Dagvoorzitter