Zoek
Sluit dit zoekvak.

"De Kunst van het liefhebben"

Theatercollege

theatercollege

Kom op zaterdag 15 juni kijken in de theater Torenlaan in Zeist naar de theaterlezing De Kunst van het liefhebben. 

Ontdek de intrigerende wereld van liefhebben met Veronique Kilian, socioloog, auteur en relatiecoach. Beleef een boeiende theaterlezing op zaterdag 15 juni, waarin Veronique je op een humoristische reis meeneemt door de successen en uitdagingen van liefhebben.

Liefhebben is meer dan een emotie; het is een actie. Veronique onthult de kunst van liefhebben, die begint bij het koesteren van onszelf. Vanaf het moment van geboorte leren we over liefhebben, en deze lessen worden vastgelegd als herinneringen door ons innerlijk kind, waardoor ze ons gedrag als volwassenen kleuren. Laat je meenemen door deze fasen en ga naar huis met waardevolle tips om liefhebben opnieuw kleur te geven.

Verrijk je begrip

Verrijk je begrip van liefhebben met eeuwenoude taoïstische Chinese inzichten. Veronique, diepgaand geïnspireerd door de kunst van tai chi en kung fu zwaardvechten, deelt tijdens de lezing zelfs een korte demonstratie hiervan uit haar reis naar China.

Mis deze unieke ervaring niet en ontdek het tijdens deze theatercollege op 15 juni 2024.

...ELOQUENT EN GESTRUCTUREERD, KUNDIG EN GEDREVEN

Walter-Markus.jpg

Walter Marcus
Eigenaar WARM-Advies

Veronique is een bevlogen spreker/trainer die haar positieve energie op aanstekelijke wijze weet in te zetten. Eloquent en gestructureerd, kundig en gedreven met een laagdrempelige en praktische aanpak.

"Ervaringen van anderen"

Contact

Afwisselend, humoristisch, kwetsbaar

Het theatercollege is heel afwisselend, het zwaardvechten was heel bijzonder- Kelly

Ik was onder de indruk van de kwetsbaarheid, de kennis en kracht die op een humoristische te zien was – Adèle

De energie die vrijkwam uit het publiek en Veronique zelf was een bijzondere ervaring. Ik had nog nooit iemand zien zwaardvechten en daardoor ook nooit geweten dat er zoveel symboliek achter deze bewegingen zaten. (Thuis ook geprobeerd en nu is het zwembad lek 🫢) – Frank

Veronique zet je aan tot denken en je kunt van het gehele college genieten met een glimlach op je gezicht – Nikki

werkgeluk leiderschap teamcoaching boeken
backhands 500x333 1

Liefhebben is te leren

Liefhebben is een werkwoord. De kunst van het liefhebben begint bij onszelf. Je leert al over liefhebben vanaf het moment dat je geboren wordt.

In dit theatercollege kan je de fases waarin we geleerd hebben om lief te hebben in een nieuw perspectief zien. Deze fases zijn geïnspireerd op de karakterstructuren (beschreven door Reich en Löwen). 

Laat je inspireren om je kennis te verrijken, te ontspannen en moed te verzamelen om keuzes te maken die jouw liefhebben versterken.

Boek nu je avondje uit

Contact

Veronique Kilian (auteur, podcaster en vitaliteitstrainer) neemt je mee in een humoristische theaterlezing. Je krijgt een kijkje in de keuken van de successen en worstelingen van Gelukkig oud worden. Veronique geeft je de highlights geïnspireerd op interviews met leiders, ervaringen met teams en wonderbaarlijke verhalen van klanten die tegen alle verwachtingen in floreerden.

Voor maar 15 euro (exclusief administratiekosten)

Liefhebbende relaties & gelukkig oud zijn

Liefhebbende relaties zijn cruciaal om gelukkig oud te worden. Je krijgt in het theatercollege onder andere eeuwenoude Chinese inzichten die je helpen deze relaties te versterken en gelukkig oud te worden door te  ontstressen, door sterke botten, hersenactivatie, vitale organen en vitale chi. 

Veronique reisde naar China om zich verder te verdiepen in de eeuwenoude vitaliteitslessen die hier in Nederland nog te weinig worden toegepast. En beoefende daar ook de kunst van het zwaardvechten waar ze tijdens het college een korte demonstratie in geeft.

Veronique trok de Chinese inzichten door naar de Kunst van het liefhebben.

lezing Encare Arbozorg met publiek 1030x542 1

Wijsheid uit het oosten combineren met de kennis uit het westen...

Contact
unnamed

Veronique vond de synergie tussen de wijsheid uit het Oosten en de kennis van het Westen. Toen ze 40 werd, nam ze het besluit om zich  te verdiepen in de wijsheid van de Chinese vitaliteitskunde, een reis via taoïstische meditaties en een reis langs beoefening van Chinese vechtkunst.

In 2014 werd ze gecertificeerd als associate tao instructor en in 2017 als instructor, en niet veel later ook als Mindfulness trainer.

Ze volgde trainingen bij tien verschillende tao trainers in binnen- en buitenland (België, Thailand en China) over taoïstische technieken om vitaal te blijven in deze tijd. 

Deze inspiratie heeft ze verwerkt in meerdere boeken over werkgeluk, teambuilding en creatiekracht.

Dit theatercollege is een uitgelezen kans om dit met jou te delen.

Zwaardvechten voor vitaliteit

De traditionele Chinese vechtkunst heeft symboliek, coördinatie en vitaliteitsoefening in zich. Veronique verdiepte zich in de Kung Fu en ging naar China om de Taoïstische Shaolin Kung Fu Zwaardvecht vorm te leren. 

Zes dagen intensieve training bracht in het Wuhan gebergte gaf, zelfs tijdens de training in de open lucht in hartje winter, meer vitaliteit dan in Nederland. 

Welke lessen en inzichten kunnen we uit de Taoïstische Chinese oeroude wijsheid halen? Hoewel deze kennis jarenlang is geheim gebleven, is het nu de kans om de sleutels naar vitaal leven te delen.

Tijdens dit theatercollege krijg je dan ook een demonstratie van de Tai Chi met het Shaolin Kung Fu zwaard. 

Passie foto met shaolin kung fu zwaard

...VERONIQUE IS BEVLOGEN, ZEER NAUWKEURIG IN HAAR ANALYSES EN EEN GEWELDIG MENS!

FCSI-werkgeluk-Veronique-Kilian-Frank-Veldhof-300x300-1.jpg

Frank Veldhof
Eigenaar bij Frank&Gastvrij en founding partner bij Ndorfine

Veronique is een geweldige coach, presentator en een vakvrouw. Ze is zeer gedreven om vanuit 25 gelukscompetenties met individuen of met groepen aan de slag te gaan om bewustwording te creëren rondom het thema “geluk op de werkvloer” en persoonlijk leiderschap en ontwikkeling.

In een drietraps-aanpak maakt zijn het werken met geluk tastbaar en overzichtelijk. Naast het feit dat Veronique veel kennis heeft van de factoren die geluk beïnvloeden, is zij bevlogen, zeer nauwkeurig in haar analyses en een geweldig mens! Ik heb zowel persoonlijke coaching bij haar gedaan en wij hebben samen op het FCSI EMEA event een duo-presentatie gegeven over het thema geluk op de werkvloer en hoe wij dat toepassen binnen Hutten. Ik kijk daar met veel plezier op terug!

Meer informatie?

Niet naar de lezing, maar wel het boek over werkgeluk?

Koop het boek over gelukkig werkende teams?

Verjaardagsevent

Contact

Op 10 juni is Veronique, jarig en wil deze HAPPY Day graag met jou delen.

Wanneer: 15 juni 2024

Programma: 

19.30 zaal open

20.00 theatercollege.

21.30 netwerkborrel & boek ophalen als je dit besteld hebt

Waar: theater Torenlaan Zeist

...EEN PRESENTATIE WAAR DE PRAKTIJK EN THEORIE BIJ ELKAAR KOMEN.

Rob-Diemel-Strateeg.jpg

Rob Diemel
Register Strateeg bij Strategisch Advies Centrum

Veronique heeft op ons Hospitality Gala een lezing / presentatie verzorgd over werkgeluk en train je gelukscompetenties. Het mooie was dat een van de bedrijven waar dit toegepast is Hutten Catering, Frank Veldhof, mee presenteerde zoals de praktijk en theorie bij elkaar komen. Het is een aanbeveling waard om eens na te denken over werkgeluk en Veronique hierover te spreken. Het heeft ons een prachtige middag opgeleverd.

Wat zeggen anderen

Contact

Deze voorstelling zet je aan het denken

Het liedje met de pop was hilarisch! De voorstelling laat je op een leuke manier jezelf analyseren. Zoals het inzicht hoe je met een projectteam dat in balans is het beste presteert. Ik zou het zeker aanbevelen aan mijn collega's. Veel dingen die langskwamen mis ik op m'n werk.

profile-pic
Tycho
Technisch tekenaar

Een fantastische afwisselende show met veel humor, kennis, creativiteit, empathie, interactie én leerzaam.

Ik heb veel mooie momenten gezien: Het zwaardvechten was heel spannend en mooi. Het liedje op de piano waarin je met het refrein mee mocht zingen was grappig en opent je hart. De afsluitende energizer op het einde. Dat zwaardvechten zag er zo mooi en krachtig uit, dat zou ik ook wel willen leren!Ik was onder de indruk van de kwetsbaarheid, de kennis en kracht die op een humoristische te zien was. Veronique is een bijzonder inspirerende vrouw met veel ambitie en haalt alles uit de kast om de aandacht te triggeren.Het was een afwisselende show met veel humor, kennis, creativiteit, empathie en interactie.

profile-pic
Adele van der Hagen
Eigenaar Healthstudio Adele (yoga, pilates studio)

Werd er erg blij van, ontzettend genoten

De hele voorstelling was gewoon topVeronique heeft een enorme goede energie, zodat mensen samen goed kunnen verbinden met elkaar.Erg veel gelachen. Ontspannend.Kreeg weer zin om te spelen zoals kinderen doen. Doen waar je blij van word.Luister naar je hart. We zitten al teveel in ons hoofd.Even nergens aan denken en toch veel inspiratie krijgt wat nog enkele dagen later door werkt..

profile-pic
Astrid Kivit

Het was een zeer mooie en indrukwekkende lezing waar ik vele nuttige inzichten uit heb opgedaan.

Ik vond het mooi dat Veronique iedereen zo goed wist te bereiken en ons ook stuurde in het ervaringen delen met andere deelnemers van de lezing. Ik voelde dat er echt meteen een goede klik was tussen Veronique en de deelnemers van de lezing Wees in balans en wees niet bang om nieuwe dingen te proberen Het theatercollege is een mooi gebouw met een boeiende geschiedenis en ik zou deze zeker aan anderen aanbevelen

profile-pic
Bram van Neerven
Bedrijfsadministrateur

Geweldig inspirerend!

Vooral de scherpte, muziek, humor en het zwaardvechten sprak me aan. En bovenal de interactie met het publiek..Positieve zelfreflectie is heel belangrijk. Het gaf me veel inzichten geeft om gelukkig te worden/zijn.

profile-pic
Marc
Teamleider logistiek

Verrassend

Het theatercollege was verrassend en humoristisch. Er zaten verschillende aspecten in, zoals het optreden van Veronique met het zwaard en met de pop, en samen in groepjes praten aan de hand van opdrachten, Geloof in jezelf. Dat neem ik ervan mee.

profile-pic
Ely de Jong
lid zangkoor

Een inspirerende middag!

Het theatercollege was zeer gevarieerd en Veronique heeft er duidelijk enorm veel voor (aan)geleerd en geoefend! Als je graag wilt werken met werkgeluk is dit een hele fijne kennismaking!Wat ik ervan mee neem is dat ik me best openlijk kwetsbaar mag opstellen en mezelf mag verbeteren in het bijzijn van anderen. Het mooiste moment vond van het theatercollege vond ik het allerlaatste stukje: toen Veronique heel eerlijk zei: “volgens mij ben ik nog een van de zwaardvechttechnieken vergeten?” Ze checkte haar briefje en deed hem alsnog… daar vond ik haar ware authentieke kracht uit naar voren komen!

profile-pic
Irma van Zijl
Kunstenaar & verbinder

Verrassende voorstelling met verschillende onderwerpen, wendingen en presentaties waardoor aandacht wordt vastgehouden.

Door de luchtige manier van presentatie, de afwisseling en het showelement bleef ik aandachtig luisteren. Het is leuk om naar te kijken! Je wordt ook bij de voorstelling betrokken en het geeft andere inzichten om iets te benaderen. Het was duidelijk echt uit haar leven gegrepen. Wat ik er van mee neem is: als je iets echt wil doe het dan gewoon!

profile-pic
Mario Eijkman
All round medewerker Seats2Meet station denbosch

Het was geweldig!

Veronique wist humor en coaching samen te voegen tot één geheel. Ik vond het maken van de tekeningen erg leuk. Als je ziet waar je dankbaar voor bent en blij van wordt kan je er makkelijker bij stil staan. Het was leuk om te zien, grappig en leerzaam. Vooral toen Veronique begon met de zwaard oefeningen. In het geheel was het een leuke en geslaagde dag.

profile-pic
Müslüm Yildirim
Logistiek medewerker

Een inspirerend theatercollege vol humor, gepresenteerd door een stralende, zelfverzekerde en veelzijdige Veronique!

Wat ik zo bijzonder vond is de manier waarop Veronique je meeneemt in haar persoonlijke en inspirerende verhaal maar ook de verbinding creëert tussen de mensen in het publiek. Ze zet je aan tot denken en je kunt van het gehele college genieten met een glimlach op je gezicht. Het mooiste moment uit het theatercollege was de spectaculaire en indrukwekkende afsluiting… Óf misschien toch de simpele maar effectieve oefening van ongeveer een minuut waarmee er een glimlach op mijn gezicht getoverd werd! Veronique is een sterke en vrouwelijke inspiratiebron op het podium en staat letterlijk en figuurlijk in haar glitterjurk te shinen. Wat me geïnspireerd heeft is: als Veronique haar dromen waar kan maken, dan kan ik het ook! Ga naar dit theatercollege als je zin hebt in een middag vol humor, inspiratie en verbinding!

profile-pic
Nikki
Ondernemer

Leerervaring

Het was een leerzame en leuke voorstelling met veel verborgen humor en heerlijke zelfspot . De humor paste helemaal bij mij lekker flauw soms en daardoor helemaal geweldig. Ik had nog nooit iemand zien zwaardvechten en daardoor ook nooit geweten dat er zoveel symboliek achter deze bewegingen zaten. (Thuis ook geprobeerd en nu is het zwembad lek 🫢)De energie die vrijkwam uit het publiek en Veronique zelf was een bijzondere ervaring. Ze heeft me zelfs aan het dansen gekregen aan het einde van de voorstelling. Bedankt voor de leerzame middag

profile-pic
Frank Van der Laak
Specialist trainen en oefenen Veiligheidsregio

Schijnbaar moeiteloos weet ze het publiek te entertainen

Veronique heeft wat weg van Pippi Langkous. "Ik heb het nog nooit gedaan maar denk wel dat ik het kan" Ze is klein van stuk, maar zeer veelzijdig. Schijnbaar moeiteloos weet ze het publiek te entertainen met afwisselende verhalen, zang en zelfs een "zwaardvecht" dans. Bij elkaar bijna 3 uur vermaak, chapeau.Het leukste vond ik het zwaardvechten. En de positieve kijk op het leven en negatieve energie omzetten in positief denkenGoed voor hen die energie en vitaliteit op willen doen!

profile-pic
Peter van Cuijk

Genoten!

Alles tot in de puntjes verzorgd, heel interactief ook met het gehele publiek. Echt geknap gedaan.Hoe je kleine stapjes kunt vieren. bijvoorbeeld dat je vertelde over het opnieuw piano leren spelen en dat je iedere dag 1 noot leerde. Kleine stapjes maken en succesjes vieren.Als je de kans hebt, ga naar dit theatercollege! Veel humor en afwisseling en dat met een serieus onderwerp. De zwaardvecht kunst is uniek in die vorm (op hoge hakken!):-).

profile-pic
Marlie Wetemans
Dans docent en Liefdescoach

Ik heb van begin tot einde intens genoten van haar sprankelende voorstelling.

Wat ik bijzonder vond is dat Veronique er een mooie mix van heeft weten te maken tussen "leerzame college met veel humor", zang, interactieve oefeningen met publiek en een heuse demonstratie zwaard vechten. De zwaard scène waarbij iedereen ademloos naar haar kunsten keek...je kon bijna een speld horen vallen...zo stil was het opeens...Er stond een piano vleugel op het podium, waar zij gebruik van heeft (mogen) maken. Ze wilde zichzelf graag begeleiden, terwijl ze zong. Hiervoor heeft zij zowel haar pianolessen van vroeger weer opgefrist en zanglessen genomen om haar gekozen nummer prachtig ten gehore te brengen.Wat me ook bij staat is dat je de Chinese 5 Elementen Leer kunt inzetten als model om team flow te genereren in jouw bedrijf / organisatie.Ik beveel haar theatercollege van harte aan. Ga zelf kijken!

profile-pic
Monique Aipassa
Holistic Wellness Practitioner en Dream Builder Coach

Veronique is een veelzijdige vrouw waar je veel van kunt leren. Ze vertaalt het abstracte uit de Taoïstische leer naar het hier en nu. Dit geeft zowel profijt voor een werk- als privésituatie.

De demonstratie van het zwaardvechten laat zien hoever je met enthousiasme en oefenen kunt komen.Vooraf dacht ik; 3 uur en dat zonder pauze, maar door het afwisselende karakter van de voorstelling/workshop ben ik al die tijd geboeid gebleven.Wat ik ervan mee neem: Durf, doorzettingsvermogen, creativiteit en studie kunnen een mens boven zichzelf uit laten stijgen.

profile-pic
Monique van der Fluit
Account Manager

Geweldig!

Het theatercollege is afwisselend en heeft diverse elementen. Het lied achter de piano vond ik super. Mooi gezongen met heerlijke humor daarin verwerkt. Het zwaardvechten was heel bijzonder. Wat me bijblijft is dat je moet genieten van het leven en de mooie dingen uit het leven moet halen.

profile-pic
Kelly van Engelen
Trainer Health Studio

Fijne ervaring om een interactie te hebben met andere bezoekers. Zat een duidelijk opbouw in.

Ik leerde een andere kant van Veronique kennen: entertainment en passie gaan heel goed samen. Haar ervaringen in het leven vormde een mooie basis om dit optreden te maken. Opgebouwd in 3 aktes met ieder een eigen manier van presenteren.Een bijzonder moment was dat de omkering van de bezoeker die naast mij zat en zich eerst zich heel gesloten opstelde... Ze had geen contacten maar bij het vier-gesprek kwam ze helemaal los. Het inspireerde me om om buiten je comfortzone nieuwe dingen te ontdekken. Als je contact zoekt met anderen kunnen er hele mooie relaties ontstaan. Het stimuleren van anderen is de kunst van het ouder worden. Het theatercollege was een mooie oefening.

profile-pic
Petra Leijtens

Wat kan ik voor jou betekenen

transformatie-coach

Over werkgeluk coach en trainer Veronique Kilian

Veronique traint en coacht management en medewerkers op het gebied van leiderschap, veranderingsmanagement en werkgeluk. Na 20 jaar organisatie advies, HR training en coaching besloot ze actief bij te dragen aan geluk op het werk. Zij geeft regelmatig lezingen en trainingen, publiceert over werkgeluk en schreef het boek Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties!

Als teambuilder helpt zij teams om met plezier te werken. Hiervoor schreef zij het Handboek Teamcoaching en Intervisie met de Authentieke Dialoog; breng een team naar flow en co-creatie.

Als transformatiecoach begeleidt zij mensen om in hun kracht te komen en om diepe belemmerende patronen te transformeren zodat ze – ook onder druk – in hun kracht blijven.

Drs. V. Veronique Kilian

tel:  06 20 621 673
email: contact@veroniquekilian.nl of stuur me een Whatsapp bericht.

Veelgestelde vragen

Contact

Er is voldoende parkeerplaats voor je auto nabij theater Torenlaan in Zeist.

Je kan altijd contact opnemen met Veronique en je inschrijven voor de maandelijkse gratis masterclass die zij iedere maand online geeft. Meer informatie over andere thema’s zoals transformatie coaching, training en lezingen vind je op veroniquekilan.nl of trainjegelukscompetenties.nl

Als je boeken hebt besteld bij de lezing, dan liggen de boeken voor je klaar en kan je deze na afloop van de lezing mee nemen.

Deze theaterlezing is tot zover alleen te zien op 15 juni. Wel kan je deze theaterlezing boeken voor je eigen organisatie. Neem hiervoor contact op met Veronique.

Je bent van harte welkom op de retraite De Kunst van het liefhebben. Voor meer informatie en je plek reserveren: klik hier op Retraite 

Drie keer per jaar start een nieuwe groep met de opleiding tot werkgelukdeskundige (Chief Happiness Officer) en team-flow coach. Je krijgt hierbij drie boeken, 3 testen en een coachingsgesprek. Meer informatie vind je hier.